ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوس گیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوس گیری می شود.
وی افزود: آرد سفید، آردی است که جوانه سبوسش گرفته شده و فقط درصد کمی کربوهیدرات و پروتئین در آن باقی می ماند، در حالی که آرد کامل سرشار از ویتامین، پروتئین، املاح معدنی و اجزای تغذیه ای است.
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوس گیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوس گیری می شود و نان تولید شده ارزش تغذیه ای چندانی ندارد.
وی با بیان اینکه سبوس باید داخل خود آرد باشد و جداگانه به آرد اضافه نشود و فرایند خمیر کردن و پخت فرایند دو ساعته تخمیر را طی کند بیان کرد: اگر سبوس جداگانه به آرد اضافه شود ممکن است در برابر حرارت حتی ترکیبات سمی ایجاد کند که این خود برای سلامتی مضر است و بنابراین آرد کامل حساس است و باید ضوابط خاصی برای پخت داشته باشد.
اصغری خاطرنشان کرد: فیبر قسمت اعظم سبوس است که باعث سیری زودرس و کنترل چاقی شده و همچنین به کند شدن جذب قند و لیپید کمک می کند که این تأثیر بسیار زیادی در پیشگیری و کنترل دیابت و بیماری های قلبی ـ عروقی دارد و همچنین فیبر در روده بزرگ توسط باکتری های مقوی استفاده شده و سوخت آنهاست و عملکرد مفیدی دارد و باعث افزایش ترشح انسولین می شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: نان کامل به خاطر وجود منیزیم و پتاسیم در پیشگیری از فشار خون بالا و پیشگیری از دیابت، کبد چرب و بیماری قلبی موثر است.
انتهای پیام/250
{{name}}
{{content}}